METODAT E PAGESËS

BIGSHOP ju ofron 2 metoda pagese në mënyrë që të ju plotësojmë të gjitha kërkesat.

  • Paguaj cash në dorëzim

Paratë i dorëzohen korrierit në momentin që merrni porosinë.

  • Me transfertë bankare

Kjo mënyrë vlen për të gjithë, kudo që ndodheni. Gjatë proçesit të blerjes, nëse zgjidhni këtë mënyrë, do ju shfaqet dy llogari bankare, njëra për monedhën në LEKË dhe tjetra për monedhën në EURO. Të dyja llogaritë janë nga BKT dhe janë të rregjistruara në emër të Shahaj Group sh.p.k pasi BIGSHOP.AL është pjesë e kësaj kompanie. Kështu çdo pagesë e depozituar në këtë llogari, është e sigurtë dhe ju keni të drejtën ta merrni mbrapsht nëse nuk plotësojmë kushtet dhe premtimet që ju japim.

BKT

  • IBAN LEK : AL2720511650005384CLPRCLALLW
  • Nr LEK : 515005384CLPRCLALLWF
  • Nr EUR : 515005384