Showing all 6 results

Tende Projektori / Motor

L18.190

Tende Projektori / Motor 172x172cm (Me elektromotor)

  • Varet ne mur dhe hapet automatikisht me ane te telekomandes
  • Me mekanizem rrotullues
  • Ne te mund te projektohen pamje apo video direkt nga projektori juaj
  • Ngjyra e bardhe. Materiali i tendes rezistent
Shto në listën e dëshirave
Shto në listën e dëshirave