Showing all 7 results

Makine Profesionale Gemei 

L1.190
Makine profesionale Gemei
 • Per rruajtje dhe qethje
 • Me bateri te karikueshme
 • Karikim i plote 8 ore
 • Mban 60min karikim
 • Paketimi perfshin: furcen e pastrimit, vaj per tehet e makines, kreherin e flokut, kreherin e makines, i cili gradohet me numra sipas deshires, bazament karikimi, karikus.

Makine Qethese / Rroje  VGR

L1.290

Makine Qethese / Rroje  VGR

 • Makine profesionale e karikueshme per  qethje dhe rruajtje.
 • Me prerese prej çeliku inox te pandryshkeshm për mprehje automatike.
 • Treguesi LED tregon fuqinë e mbetur gjatë përdorimit dhe karikimit.
 • Gjithashtu mund të funksionojë edhe kur është duke u karikuar.
 • E pajisur me 4 krehje udhëzuese (3 mm, 6 mm, 9mm, 12 mm), të lehta për tu arritur në një larmi të gjerë të modeleve dhe gjatësisë.
 • Rezistente ndaj ujit

Makine Qethese / Rroje Gemei

L1.590
Makine Qethese dhe Rroje Gemei GM-677
 • I lehtë dhe kompakt
 • Krehra të zëvendësueshme 3,6,9,12 mm
 • Fuqia: 50/60 Hz
 • Me bateri te karikueshme
 • Jetëgjatësia e baterisë 60 min
 • Koha e karikimit: 8 orë

Makine Qethese dhe Rroje SOKANY

L2.590

Makine Qethese dhe Rroje Sokany

 • Motorr profesional me jetë të gjatë që lejon përdorimin deri në 1200 orë
 • Me korent dhe nje bateri rezerve
 • Shume e qetë
 • Kapacitet të lartë dhe efikasitet
 • 4 krehrave (3mm, 6 mm, 9 mm dhe 12 mm)
 • Fuqia: 3W
 • Tensioni me vlera: 110-240V

Makine Qethese DSP

L2.190

Makine qethese Professional DSP

 • Makina qethese me teha shume te mprehte dhe nje performance te larte qethjeje
 • 3 koka prerje nga 1 mm deri ne 3mm
 • Buton on/off
 • Vaj dhe Furce Pastrimi
 • Ekran dixhital per tregimin e xhirove te makine

Makine qethje DSP F-90036

L1.090

Makine qethje DSP F-90036

Perfekte per ata qe deshirojne te duken bukur me modelin e flokeve

 • Fuqia: 2-3W
 • Tension 220-240V
 • Perbehet nga tre ngjyra te ndryshme.
 • Ju jep nje pamje te re dhe rrezellitese
 • Pastrohet lehtesisht
 • Praktike per t’u marr kudo me vete