Showing all 4 results

Mashe flokesh Remington Pro Spiral Curl CI5319

L7.490
 • Mashe flokesh Remington Pro Spiral Curl CI5319
 • Mbrojtje 4 fish për shkëlqim.
 • Anti statike. Qeramike. Turmalinë Jonike. Veshje e butë rrëshqitëse.
 • Temperatura maksimale 210 °. Rrip
 • 19 mm për kacurrela të theksuara.
 • 8 cilësime të temperaturës.
 • Koha e ngrohjes 30 sekondë.
 • Buton ON/OFF Dritë qe tregon se pajisja eshte gati per tu perdorur.
 • Tensioni në të gjithë botën.
 • Siguria automatike mbyllet pas 60 minutash.
 • Stenda e mbrojtjes së nxehtësisë.
Shto në listën e dëshirave
Shto në listën e dëshirave

Mashe per floket MyStylist

L3.190

Mashe per floket MyStylist Curling Tong 19mm.

 • Veshje qeramike.
 • Vendosja e temperaturës 190 °C.
 • Ndezës / çaktivizues.
 • Drita qe tregon se eshte gati per tu perdorur LED.
 • Funksioni automatik i fikjes pas 60 minutash.
 • Funksion ftohjeje.

 

Shto në listën e dëshirave
Shto në listën e dëshirave

Stilues Flokesh DSP 20133

L4.690

Stilues Flokesh DSP 20133

Nese me pare kacurrelat ju merrnin shume kohe, ja ku ju sjellim produktin per kacurrela perfekte ne pak kohe. Thjesht ju duhet vetëm të vendosni drejtimin e rrotullimit dhe të vendosni flokët për të krijuar një kaçurrel të përsosur.

 • Rrotullimi me dy kalime
 • I thjeshte ne perdorim
 • Ekrani i madh LED: paraqet temperaturen, drejtim dhe kohe te qarte
 • Nivelet e temperatures: 150 ° C, 160 ° C, 170 ° C, 180 ° C, 190 ° C, 200 ° C
Shto në listën e dëshirave
Shto në listën e dëshirave