Showing all 3 results

Kompresor Ajri

L3.990

Kompresor Ajri

 • Fryres per gomat e makinave
 • E bërë nga materiali gome, i cili është i qëndrueshëm
 • Fikson gomat tuaja duke ju kursyer kohën
 • Rezistencë e lartë e temperaturës dhe rezistencë e lartë e konsumit, e përsosur për riparimin e gomave
 • Mund të përdoret në makinë, autobus, kamionë, motorra dhe makina bujqësore
 • Zorrë ajri 0,5 metra me kokë bakri anti-ndryshk

Mbulese Makine Guard

L4.990

Mbulese Makine Guard

 • Permasat: 5.10m x 1.8m x 1.45m
 • Universale
 • Nga më cilësoret në treg
 • Mbron makinën nga dielli, shiu dhe ngricat
 • Me push nga pjesa e brendshme, për të mos gërvishtur bojën e makinës tuaj