Showing all 2 results

LB-Link Wireless-N USB Adapter

L1.990

Wireless-N USB Adapter LB-LINK

Nje zgjidhje kompakte qe ka nje cmim mjaft te arsyeshem. E pajtueshme me te dy kompjuterat Windows dhe Mac.
Wi-Fi USB Adapter pa kabllo eshte nje zgjedhje e shkelqyeshme per shtimin e wireless ne cdo kompjuter.
Nuk do te keni probleme me internetin. Filma, muzike, video dhe dokumeta mund t’i shkarkoni ne laptop apo cdo pajisje tjeter tuajen ne nje kohe te shkurter.

  • Mbështet standardet IEEE802.11b / g / n
  • Mbështet kriptimet WPA2, WPA, WEP (128 ose 64-bit), WPA-PSK dhe WPA2-PSK.
  • Antenë e jashtme 5dBi
  • Ka një buton kriptimi WPS.