Showing all 1 result

Makine Pedikyri 9 ne 1

L1.790

Makine Pedikyri 9 ne 1

Makine pedikyri 9 ne 1 DSP E-70003 eshte makina e vetme qe ju nevojitet. Fale fuksioneve te shumta qe kryen, kjo paisje eshte kaq e domosdoshme per kujdesin e femrave. Me nje nje cilesi optimale dhe me cmimin me te mire ne treg, kjo makine do te kthehet ne aksesorin tuaj te preferuar dhe do te jete nje shpenzim per te cilin vetja juaj do t’ju falenderoj. Thonjte tuaj do te kene kujdesin e nevojshem fale setit DSP.

  • Seti permban 9 aksesor: pastrues i kallove, thonjeve, ushqyesin, pedikyrin,
  • I nevojshem per kujdesin e trupit dhe lekures
  • Nuk shkakton irritime ne lekure
  • Vepron lehte dhe shpejte
  • Shume praktike dhe lehtesisht e transportueshme