Showing all 2 results

TP-Link 3G/4G Wireless N Router

L4.590

TP-Link 3G/4G Wireless N Router

  • Shpejtësia: 150Mbps
  • 3 mënyra të disponueshme për situata të ndryshme: Router 3G / 4G *, Router i klientit WISP dhe Travel Router Mode (AP Mode)
  • Standardet: IEEE 802.11n, IEEE 802.11g, IEEE 802.11b

Xiaomi Mi Router 4A Gigabit

L4.490
  • CPU me dy bërthama, shpejtësia më e shpejtë e përpunimit të të dhënave
  • Frekuenca e dyfishtë
  • 4 Antena me performancë të lartë për mbulim më të mirë Wi-Fi
  • Përforcues i sinjalit të integruar, më i fortë dhe më i gjere