Showing all 1 result

Pastrues per Fytyren GEMEI

L1.290

Pastrues per Fytyren GEMEI

  • Hiqni pushin e fytyrës për një rezultat më të mirë make-up.
  • Mënyrë e sigurt dhe e shpejtë për të hequr qimet e fytyres.
  • Heq lehtësisht qimet edhe më të vogla.
  • E lë lëkurën të butë
  • Ideale për të gjitha llojet e lëkurës
  • Përdorni në buzë, mjekër, faqe.
  • Tensioni: 220v
  • Frekuenca: 50 / 60HZ
  • Fuqia: 3W
Shto në listën e dëshirave
Shto në listën e dëshirave