Showing all 6 results

Drite dhe Vrasese Mushkonjash

L890

Drite dhe Vrasese Mushkonjash

Pervec largimit te mushkonjave nga ambientet tuaja kjo pajisje do t’ju jape edhe nje ndricim modern shume te rafinuar ne shtepine tuaj apo kudo qe ju deshironi.

 • Dy pajisje ne nje te vetme
 • Shume e nevojshme gjate neteve te veres kur mushkonjat na e bejne jeten te veshtire.

Vrases Insektesh Elektra

L1.490
 • Eleminues Mushkonjash Elektra EVI-04 6 W
 • Praktik mund te perdoret ne cdo ambjent
 • Nuk eshte i demshem per ambientin ku ju jetoni
 • E pershtatshme per ambiente shtepie, lokale, zyra etj.
 • Mbulon nje siperfaqe prej 30 metra katror
 • Fuqia 6 W, 20.000 ore pune, eco-friend

Vrases Insektesh Elektra EVI-01-30W

L4.290
 • Vrasese mushkonjash Elektra EVI-01 30 W.
 • Vrases mushkonjash i efektshem dhe praktik per cdo ambjent .
 • Nuk shkakton probleme me shendetin .
 • Me 2 shufra LED te cilat eleminojne insektet menjeher kur kane kontakt dhe secila prej tyre eshte 15 W.
 • Mbulon mbi 100 M2

Vrasese Mushkonjash Elektrike

L990

Vrasese Mushkonjash Elektrike

 • Vret mushkonjat, mizat dhe insektet qe ju bezdisin ne perditshmerine tuaj.
 • Terheq insektet fluturuese dhe i vret ato ne momentin qe ato perplasen me te
 • E karikueshme
 • Shpetoni njehere e mire nga insektet fluturuese