Kthim brenda 48 oreve

Kthimin mund ta beni per cfaredolloj arsye vetem nese produkti eshte ne parametrat e meposhtem:
 • Produkti duhet te jete ne gjendje perfekte.
 • Produkti duhet te jete pa shenja perdorimi.
 • Produkti duhet te permbaje paketimin origjinal dhe te gjitha aksesoret e perfshire.
 • Produkti duhet te kete etiketat dhe pullat e sigurise te pahequra nese permban.
 • Kthimi duhet te shoqerohet me faturen e blerjes.

Rimbursimi behet brenda 7 diteve nga momenti i kthimit te produktit.

Kthim brenda 15 diteve

Kthimin mund ta beni per cfaredolloj arsye vetem nese produkti eshte ne parametrat e meposhtem:
 • Produkti duhet te jete ne gjendje perfekte.
 • Produkti duhet te jete pa shenja perdorimi.
 • Produkti duhet te permbaje paketimin origjinal dhe te gjitha aksesoret e perfshire.
 • Produkti duhet te kete etiketat dhe pullat e sigurise te pahequra nese permban.
 • Kthimi duhet te shoqerohet me faturen e blerjes.

Tarifa kthimit te produktit jane detyrim i klientit. Per arsye ligjore rimbursim i pageses nuk mund te behet, por mund te perdorni si kredit per blerjet e ardhshme per nje afat te pacaktuar.

Nuk mund te behen kthim produktet:

 • Produktet e personalizuara.
 • Metale & Gure te cmuar.
 • Produkte te lidhura me higjienen personale (Kozmetikë, te brendshme, rroba banjo).
 • Telefona & Tablet & Laptop

Produkte me probleme

 • Tarifat postare per kthimin dhe zevendesimin e produktit jo funksional mbulohen nga BIGSHOP.
 • Zevendesimi behet brenda 7 dite pune.
 • Produkti jo funksional duhet te kete paketimin orgjinal te pademtuar dhe te gjitha aksesoret perkates.
 • Fillimisht behet kthimi i produktit per te konstatuar problemin nga teknika dhe pastaj procedohet me zevendesimin e produktit.