Showing all 1 result

Kreher elektrik DSP 

L1.790

Kreher elektrik DSP

Shume i nevojshem per stilimin e flokeve dhe krehjen e tyre. Tani ju mund te drejtoni floket tuaj ne menyre profesionale pa shpenzuar me teper fale ketij kreherit.

  • Realizoni krehjen e flokeve nepermjet avullit
  • Mund ta kontrolloni deri ne temperaturen 230C
  • Ka tregues dixhital te temperatures
  • Mund ta merni kudo me vete
  • Eshte shume praktik dhe lehtesisht i pastrueshem