Showing all 5 results

Tharese Flokesh

L3.390

Tharëse flokësh udhëtimi

 • Fuqia 1400 W
 • Doreza e palosshme për ruajtje të përshtatshme
 • Grykë stiluese.
 • 2 fazat e ngrohjes / tifozit
 • Tensioni i ndërrueshëm nga 120 deri në 240 V
 • Duke vepruar në 1200 Watt – 120 V
 • Perdorimi  me 1400 vat – 220 – 240 V.

Tharese Flokesh DSP 30075

L2.690

Tharese Flokesh DSP 30075

E projektuar per perkujdesje maksimale per floket tuaj. Nuk ben djegien e flokeve dhe nuk i demton ato.

 • Funksion jonik mbron floket nga nxehtesia dhe nuk demton
 • Me nivel maksimal nxehtesie
 • 2 nivele ajri
 • Tensioni: 220-240V
 • Frekuenca: 50/60Hz
 • Fuqia e motorit: 1900-2300W

Tharese Flokesh Gemei

L2.190

Tharese Flokesh Gemei

Than ne meyre perfekte dhe pa i djegur floket tuaj vetem ne pak minuta. Tashme me Tharesen Gemei konsumoni me pak energji dhe s

 • Dizajn i vecante
 • Fuqia: 1800-2200W
 • 3 nivele nxehtesie & 3 nivele shpejtesie

Tharese Flokesh Remington Compact D5000

L3.890
 • Tharese Flokesh Remington compact D5000
 • Praktike per t’u marre per udhetime
 • Me doreze te levizshme
 • 3 gradacione temperature
 • 2 nivele shpejtesie
 • Perqendrimi i energjise per nje stilim perfekt
 • Grilë e pasme e heqshme