Showing all 7 results

Sale!

Cante Shpine HP VALUE

L3.390 L2.990
  • Cante Shpine HP 15.6 Value
  • Projektuar për rehati të përditshme me rrjetë me ajrosje të rregullueshme dhe me panel të pasmë plotësisht të mbushur.
  • Xhepat me qëllim përfshijnë një ndarje të brendshme të dedikuar për laptopë deri 39.6 cm, së bashku me xhepa të shumte te organizuar për stilolapsa, celulare dhe pajisje shtesë.
  • Përshtat platformat deri në 39.6 cm (15.6 “).
  • Pesha: 0.465 kg
  • Dimensionet (W x D x H) 310 x 100 x 445 mm