Showing all 5 results

Piaster per Stilim Remington

L3.090

Piaster per Stilim Remington

 • Drejtues unisex për burra dhe gra
 • Veshje e përparuar qeramike
 • Rrëshqitje 2 x më e butë
 • E gjatë 15 cm
 • Nxehtësia 200 ° C
 • Gati në 60 sekonda
 • Ndezës / çaktivizues dhe tregues LED
 • Qese rezistente ndaj nxehtësisë.

Piaster Remington S1450

L3.790
 • Piaster Remington S1450
 • Pllaka e qeramikes ju lejon të stiloni flokët me lehtesi nga rrënja, duke siguruar saktësi dhe rehati të plotë gjate perdorimit. 
 • 2 nivele temperature qe e ben te pershtatshem per te gjitha llojet e flokeve.
 • Duhen vetem 30 sekonda qe te jete gati per tu perdorur.
 • Ka ane te kthyeshme gje qe krijon lehtesi ne stilime te ndryshme te flokut.
 • Teknologjia e prodhuar ben qe te pershtatet me energjine ne te gjithe boten keshtu qe mund ta merrni edhe ne udhetimet tuaja

Pjaster Havells

L1.690

Pjaster Havells

 • Pllakat e luajtshme përshtaten me trashësinë e flokëve, duke ulur presionin dhe duke dhënë një rrëshqitje të lehtë mbi flokët tuaj
 • Pllaka të veshura me titan
 • Per flokë të lirshëm
 • 6 nivelet e rregullueshëm të temperaturës që i përshtaten të gjitha llojeve të flokëve
 • Pllaka lundruese parandalon prishjen e flokëve
 • Pllakat e holla mund të përdoren për të bërë kaçurrela

Pjaster SOKANY

L2.890

Pjaster SOKANY CS-608

 • Pllaka titanium
 • Temperature dixhitale deri 750°F ose 398°C
 • E pershtatshme edhe per onde
 • Drejton flokun ne pak minuta
 • Kabull i gjate me rrotullim 360 GRADE

Pjaster Sokany HS-950B

L1.790

Pjaster Sokany HS-950B

Shtrirje perfekte te flokeve ne nje kohe mjaft te shkurter.

 • Drejtues flokësh profesionalë me dritë LED
 • Pllaka qeramike e veshjes 25x120mm
 • Butoni on / off
 • Disa nivele nxehtesie
 • 220/240 volt