Showing all 1 result

Plitke Gatimi Elektrike

L1.990

Plitke Gatimi Elektrike

Tashme me kete pajisje gatimi do te jete argetim, pasi mundeson shume me te shpejte dhe te lehte. E pershtatashme per t’u marr me vete ne shtepite e plazhit, ne konvikte apo mund ta perdorni edhe ne kuzhinen tuaj.

  • Fuqia: 1000W
  • Temperatura maksimale: 500°C