Showing all 2 results

Altoparlant Makine

L2.190

Altoparlant Makine

Një model që rrit forcën, përmirëson përgjigjen e basit dhe zvogëlon dridhjet e brendshme dhe shtrembërime e tjera. Rrethi i gomës i reziston ftohjes dhe ofron mbështetje të besueshme që e mban muzikën tuaj të luajë, pavarësisht gjithckaje.

  • Materiali: Qeramik
  • Fuqia maksimale 140W
  • Përgjigja e frekuencës: 110-20,000 Hz
  • Ndjeshmëria: 86 dB

Boks Makine

L1.990

Boks Makine

  • Ndjeshmëri të lartë
  • Rezolucion i lartë i zërit
  • Magnet me densitet të lartë
  • Performancë të fortë të zërit
  • Përdorimi i hapësirës ajrore