Showing all 1 result

Mbulese Makine Guard

L4.990

Mbulese Makine Guard

  • Permasat: 5.10m x 1.8m x 1.45m
  • Universale
  • Nga më cilësoret në treg
  • Mbron makinën nga dielli, shiu dhe ngricat
  • Me push nga pjesa e brendshme, për të mos gërvishtur bojën e makinës tuaj