Showing 1–16 of 20 results

Perforcues Wi-Fi Tenda N300

L2.990

Perforcues Wifi Tenda Wireless N300

  • Shpejtësia 300 Mbps
  • Antenat e jashtme 2 * 3 dBi
  • Zgjat mbulimin e WiFi deri në më shumë 200㎡
  • I pajtueshem me markat kryesore 802.11n ruter standard wireless dhe WiFi DSL
  • Pesha: 240 g
  • Dimensionet e paketes 15.2 x 10.2 x 9,6 cm
  • Modeli: A9