Showing all 1 result

Sale!

Kufje Bluetooth AirPods i7 Mini

L1.490 L990

Kufje Bluetooth AirPods i7 Mini

  • Nuk do te bezdiseni me nga telat
  • Kutia e tyre sherben si karikues
  • Gjate telefonates degjohet vetem ne njeren kufje
  • Koha e karikimit 1-2 ore dhe koha e punes 1.5 ore
  • Dritat ju tregojne kur kufjet jane te karikuara, kur nuk kane bateri dhe kur lidhen me smartphone
  • Permasat 1.7 x 1.5 x 4 cm