Showing 1–16 of 47 results

Art Carioca

L650

Art Carioca

 • Masa, 1000 g.
 • I përshtatshëm për të gjitha llojet e teknikave.
 • Ngurtësohet në ajër të hapur pa e pjekur.
 • Zbutet lehtë dhe aplikohet përseri per  çdo formë
 • Objektet e krijuara mund të dekorohen me ngjyra uji si tempera ose shënues
 • Për qëndrueshmëri më të madhe dhe shkëlqim të ngjyrave, rekomandohet të kaloni produktin përfundimtar me llak mbrojtës.

Beres Petullash MAX

L2.190
 • Pajisje per pjekjen e petullave MAX AK850
 • Fuqia:700 W
 • Kapaciteti: 7 petulla
 • Pllake jongjitese .
 • Doreza rezistente ndaj nxehtesise .

Blender Dore ISKRA

L3.990

Blender dore ISKRA HB-01 SET

 • Fuqia: 200 W
 • Tensioni: 220-240V
 • Numri i funksioneve: 2 nivele shpejtësie
 • Ngjyra: E bardhë
 • Kapaciteti i depozitës: 800 ml

Bllok Energy

L310

Bllok Energy

 • Formati A4
 • Kapaku i perbere nga kartoni i trashe
 • Fleta e pare vjen ne formen e nje etikete qe regjistron te dhenat e perdoruesit
 • Fleta matematike dhe shkrimi

Bojra Carioca

L630

Bojra Carioca

 • Shishe me vellime 250ml, 500ml, 1000ml
 •  Ngjyrat që mund të përzihen së bashku dhe të aplikohen në të gjitha materialet poroze
 • 250ml => 340L
 • 500ml => 520L
 • 1000ml => 630L

 

Bojra Carioca JOY

L300

Bojra Carioca JOY

 •  Kutia e 24 stilolapsave të mbledhura JOY
 •  Bojë qe mund te lahet
 •  Këshillë e imët dhe e bllokuar 2,6 mm
 •  Kapak i ventiluar
 •  Prodhuar në Itali

Bojra Dylli Carioca

L630

Bojra Dylli

 • 24 cope
 • Kutia prej 24 ngjyrave plastike të dyllit
 • “Plasticera” ekstra e pastër, nuk lë asnjë ngjyrë në duar
 • Zgjat deri në tre herë më shumë se një dylli tradicional
 • Ngjyra të ndritshme për t’u larë
 • Lehtë për tu mprehur

Bojra Tempera

L1.020

Bojra Tempera

 • Seti i 12 tubave me bojë posteri prej 12 ml
 • Ngjyrat që mund të përzihen së bashku dhe të aplikohen në të gjitha materialet poroze

Bojra Uji

L550

Bojra Uji

 • Seti prej 24 bojëra uji
 • Ngjyra të shkëlqyera ne tablet.
 • Lehtësisht i përzier me njëri-tjetrin

Bojra Uji

L350

Bojra Uji

 • Seti prej 12 bojra uji
 • Ngjyra të shkëlqyera ne tablet
 • Lehtësisht i përzier me njëri-tjetrin
 • 30 mm

Lapsa me Ngjyra Carioca

L900

Lapsa me Ngjyra Carioca

 • Kuti prej kallaji me 24 lapsa me bojëra uji
 • Efekt me bojëra uji duke përdorur ujë dhe furça
 • Ngjyra të forta
 • Shkrim i butë

 

 

Lapsa me Ngjyra Carioca

L680

Lapsa me Ngjyra Carioca

 • Kuti prej kallaji me 12 lapsa me bojra uji
 • Efekt me bojra uji duke përdorur ujë dhe furça
 • Ngjyra të forta
 • Shkrim i butë

 

 

Lapsa me Ngjyra Carioca

L650

Lapsa me Ngjyra Carioca

 • Kutia me 12 Lapsa
 • Forma e lapsit trekëndësh
 • Ngjyra të ndritshme dhe shkrim i butë
 • Lidhur me plumb të sigurt dhe super rezistent Ø 4 mm
 • Nuk prishet kur bie; në rastin kur ndodh, nuk do të copëtohet

Lapsa me Ngjyra Carioca

L500

Lapsa me Ngjyra Carioca

 • Kutia me 6 Lapsa
 • Forma e lapsit trekëndësh
 • Ngjyra të ndritshme dhe shkrim i butë
 • Lidhur me plumb të sigurt dhe super rezistent Ø 4 mm
 • Nuk prishet kur bie