Showing 1–16 of 30 results

Art Carioca

L650

Art Carioca

 • Masa, 1000 g.
 • I përshtatshëm për të gjitha llojet e teknikave.
 • Ngurtësohet në ajër të hapur pa e pjekur.
 • Zbutet lehtë dhe aplikohet përseri per  çdo formë
 • Objektet e krijuara mund të dekorohen me ngjyra uji si tempera ose shënues
 • Për qëndrueshmëri më të madhe dhe shkëlqim të ngjyrave, rekomandohet të kaloni produktin përfundimtar me llak mbrojtës.
Shto në listën e dëshirave
Shto në listën e dëshirave

Bojra Carioca

L630

Bojra Carioca

 • Shishe me vellime 250ml, 500ml, 1000ml
 •  Ngjyrat që mund të përzihen së bashku dhe të aplikohen në të gjitha materialet poroze
 • 250ml => 340L
 • 500ml => 520L
 • 1000ml => 630L

 

Shto në listën e dëshirave
Shto në listën e dëshirave

Bojra Dylli Carioca

L630

Bojra Dylli

 • 24 cope
 • Kutia prej 24 ngjyrave plastike të dyllit
 • “Plasticera” ekstra e pastër, nuk lë asnjë ngjyrë në duar
 • Zgjat deri në tre herë më shumë se një dylli tradicional
 • Ngjyra të ndritshme për t’u larë
 • Lehtë për tu mprehur
Shto në listën e dëshirave
Shto në listën e dëshirave

Lapsa me Ngjyra Carioca

L650

Lapsa me Ngjyra Carioca

 • Kutia me 12 Lapsa
 • Forma e lapsit trekëndësh
 • Ngjyra të ndritshme dhe shkrim i butë
 • Lidhur me plumb të sigurt dhe super rezistent Ø 4 mm
 • Nuk prishet kur bie; në rastin kur ndodh, nuk do të copëtohet
Shto në listën e dëshirave
Shto në listën e dëshirave

Multi Bllok 3 ne 1

L550

Multi Bllok 3 ne 1

 • Ndahet ne 3 pjese, ku e para eshte me fleta katrore, e dyta eshte me fleta me vija per shkrim dhe e treta me fleta te bardha komplet
 • Perbehet nga 30 faqe per cdo pjese ku ne total numerohen 90 faqe
Shto në listën e dëshirave
Shto në listën e dëshirave

Ngjyra Carioca

L1.020

Ngjyra Carioca

 • Kuti me 12 tempera të ngurta TEMPERELLO
 • Për përdorim në letër, karton, dru, karton
 • Ngjyra të ndritshme, të lajë, mbulim të lartë, të përzier me njëri-tjetrin
 • Pa tretës, thahet shpejt pa tundur letrën
 • Nuk kërkon bojë mbrojtëse
Shto në listën e dëshirave
Shto në listën e dëshirave