Showing 1–16 of 23 results

Boks me Bluetooth Mini Speaker

L1.200

Boks me Bluetooth Mini speaker A10

 • Bluetooth 4.1
 • Mikrofoni i integruar ju lejon t’ju përgjigjeni thirrjeve telefonike.
 • Bateri: 400mAh
 • Kohëzgjatja e baterisë: 2.5 – 3 orë
 • Lidhje Aux
 • Distanca e operimit: 30 m
 • Suporton pajisjet Apple dhe Android etj

Boks me Bluetooth REMAX

L4.700

Boks me Bluetooth REMAX

 • Dimensionet: 66x66x190mm
 • Versoni i Bluetooth: V4.1
 • Distanca e operimit: mbi 10m
 • Kapaciteti i baterise: 4000mAh
 • Kohezgjatja e baterise: 8-10h(volum mesatar), 4-5h(volum i larte)
 • Praktik per kudo
 • Suporton TF Kard
 • Mundesi lidhje AUX

Boks me Bluetooth, Alarm Baseus

L3.190

Boks me Bluetooth, Alarm

 • Lidhja:Bluetooth Fishe Aux 3.5mm Karte Micro TF
 • Versioni i Bluetooth-It: V4.2
 • Distanca e Transmetimit: 10m
 • Koha: Ne karikim 4 ore\ Ne perdorim 9 ore\ Standby 40 ore

Boks Mini Speaker

L1.200

Boks Mini Speaker

 • Dimensionet: 60x60x50 mm
 • Kohëzgjatja e baterisë: 5h
 • Pesha: 230g
 • Sinjali i zhurmes >= 95dB
 • Kapaciteti i baterisë: 520mAh
 • Kohëzgjatja e karikimit të baterisë: 2h

Bokse 60W

L10.490

Bokse te jashtme 60W 2-Way

 • Rezistent i motit të brendshëm / të jashtëm
 • Altoparlantët | 70V për performancë të lartë 
 •  Trajtimi i energjisë: RMS: 65W, MAX: 130W 
 • Trupi plastik ABS i trajtuar me UV
 • Dome mëndafshi
 • Dimensionet: 8.5 “W x 11.25” H x 7 “D |
 • Ngjyra: E Bardhë

Bokse Creative Subwoofer

L6.990

Bokse CREATIVE SPEAKERS A-250

 • Cilësi e lartë, e qëndrueshme, 2.1CH
 • Dizajn i qëndrueshëm
 • Shtypja e vogël me këmbë satelitore siguron mundësi të lehtë vendosjeje
 • Rregulluar me porosi, duke shkrepur subwoofer të portierizuar për atë zhurmë në muzikën tuaj
 • Ndërprerës i integruar / çaktivizuar me kontrollin e vëllimit për lehtësi

Bokse TRUST

L1.990

Bokse TRUST

 • Teknologji e përparuar për tinguj të pasur dhe të fuqishëm
 • Hapesire USB
 • Te perdorshme ne cdo ambjent te brendshem ose te jashtem.
 • E madhe, e lehtë për të arritur kontrollin e vëllimit në pjesën e përparme

Bokse TRUST

L2.190

Bokse TRUST

 • Fuqia maksimale 12W (6 Watt RMS)
 • Ndriçim LED me automatik cikli ngjyrash
 • Punime me çdo PC / laptop
 • E lehtë ne perdorim
 • USB

Bokse TRUST

L2.990

Bokse TRUST

 • Fuqia maksimale 12W (6 Watt RMS)
 • Ndriçim LED me ciklin e automatizuar të ngjyrave
 • Punon me çdo kompjuter / laptop
 • Kontroll i madh, i ndriçuar dhe i lehtë për tu arritur në kontrollin e vëllimit në pjesën e përparme.
 • Grilë metalike për mbrojtje shtesë
 • Mundësuar me USB – nuk ka nevojë për fuqi muri.

Bokse TRUST

L4.990

Bokse TRUST Vigor 2.0

 • Fuqia maksimale 24W (12 Watt RMS)
 • Lëndë drusore kërkojnë të komplimentojnë në dizajnin tuaj të brendshëm
 • Kontrolli i voltazhit dhe butoni i rrymës në fuqinë anësore – me energji elektrike në mur.

Bokse TRUST

L5.990

Bokse TRUST Set Tytan 2.0

 •  Boks elegant për prodhimin e një tingulli të pasur me një prodhim të fuqishëm të fuqisë 36W (18 Watt RMS)
 •  Lehtë për të arritur vëllimin dhe kontrollin e basit në lidhjen e përparme me kufje.
 •  Lidhja e brendshme për tablet, telefon ose mp3 player.
 •  USb mundësuar: nuk ka nevojë për fuqi muri.