Showing 1–16 of 38 results

LB-Link Wireless-N USB Adapter

L1.990

Wireless-N USB Adapter LB-LINK

Nje zgjidhje kompakte qe ka nje cmim mjaft te arsyeshem. E pajtueshme me te dy kompjuterat Windows dhe Mac.
Wi-Fi USB Adapter pa kabllo eshte nje zgjedhje e shkelqyeshme per shtimin e wireless ne cdo kompjuter.
Nuk do te keni probleme me internetin. Filma, muzike, video dhe dokumeta mund t’i shkarkoni ne laptop apo cdo pajisje tjeter tuajen ne nje kohe te shkurter.

 • Mbështet standardet IEEE802.11b / g / n
 • Mbështet kriptimet WPA2, WPA, WEP (128 ose 64-bit), WPA-PSK dhe WPA2-PSK.
 • Antenë e jashtme 5dBi
 • Ka një buton kriptimi WPS.

Perforcues Wi-Fi Tenda N300

L2.990

Perforcues Wifi Tenda Wireless N300

 • Shpejtësia 300 Mbps
 • Antenat e jashtme 2 * 3 dBi
 • Zgjat mbulimin e WiFi deri në më shumë 200㎡
 • I pajtueshem me markat kryesore 802.11n ruter standard wireless dhe WiFi DSL
 • Pesha: 240 g
 • Dimensionet e paketes 15.2 x 10.2 x 9,6 cm
 • Modeli: A9