Showing 1–16 of 47 results

Mouse Gaming TRUST + PAD

L2.090
  • Trust Mouse + Pad Rixa Camo
  • Sensori me precizitet të lartë 3200 DPI për përcjellje të sakte.
  • Ndriçim LED me efekt frymëmarrjeje në 4 ngjyra 6 butona të përgjegjshëm.
  • Butoni i zgjedhjes së shpejtësisë (800-1200-2400-3200 DPI).
  • Përfshirë jastëkun e mausit(220x300mm) me sipërfaqe të optimizuar dhe bazë gome jo të rrëshqitshme.