Showing all 1 result

Makineri Kafeje SEVERIN 220ml

L9.990
  • Ndërprerës automatik i fikjes. I lehte per tu pastruar. Opsion për përgatitjen e ekspresit ose avullit. Lëshimi automatik i avullit në pozicionin jashtë.
  • Dritë pune, enë e pershkallezuar. Pllaka e heqshme dhe tabaka pikuese, e lehtë për tu pastruar. Një lugë për kafe ekspres kafe.
  • Aksesorë dhe pjesë rezervë: enë qelqi GK 5412 me kapak. Fuqia: 800 W. Kapaciteti i enes: deri në 4 gota ekspres (rreth 0, 35 L). Kapaciteti i rezervuarit të ujit: përafërsisht. 0.22 L.