Sale!

Kamera Makine Pasqyre Full HD

L3.990 L2.990

Te dhena teknike :

 • Madhesia ekranit: 4.3 inch
 • Lentja e kameres :170 A+ Level JenS
 • Formati: Mov
 • Rezolucioni i videos: 1920*1080P 1280*720P
 • Formati i videos: H.264, audio AAC
 • Memoria  e kartes: 32 Gb
 • G-sensor
Categories: , , , , SKU: At0061

Description

 • Ekran 4.3 inç: Ndërfaqe miqësore për përdorues për njohje të shpejtë dhe funksionim intuitiv. Shikim i lehtë dhe ju siguron dëshmi të menjëhershme për të mbështetur pretendimet e sigurimit
 • Mbështet deri në 128 GB karta memorie micro SD dhe ka një kohë më të gjatë regjistrimi sesa produktet e tjera. Funksioni i regjistrimit të shpejtë: Ky funksion siguron regjistrimin e vazhdueshëm pa humbur një sekondë, regjistro automatikisht gjatë ndezjes së automjetit, fiket automatikisht me ndezjen për të marrë falas nga operacioni i duarve.
 • Mbështetja e kamerës së dyfishtë dhe regjistrimi i njëkohshëm dhe mbështetja e kamerës së shikimit të pasme: Kjo kamerë ka dy kamera që lejon regjistrimin e njëkohshëm të videove nga dy kënde të ndryshme. Pamja në ekranin e kameres do t’ju lejojë të keni pamje të qartë nga kamera e përparme dhe e pasme.
 • Regjistroni Video HD: kamera e përparme dhe e pasme në të njëjtën kohë ; Fishe: VGA. Lentet e kamerës së përparme të këndit të gjerë, kapni të gjitha veprimet në video të qartë. Video dhe audio regjistrohen automatikisht në një hark të pafund dhe ruhen në kartën e kujtesës. Regjistroni incidente në trafik, udhëtime skenike, momente të papritura ose ndonjë video sociale .

  Te dhena teknike :

  • Madhesia ekranit: 4.3 inch
  • Lentja e kameres :170 A+ Level JenS
  • Formati: Mov
  • Rezolucioni i videos: 1920*1080P 1280*720P
  • Formati i videos: H.264, audio AAC
  • Memoria  e kartes: 32 Gb
  • G-sensor