Kamera Sportive Eken Action H7s

L7.990

Kamer me cilesi te larte video e cila eshte shume
e pershtatshme per udhetime ne natyre dhe per cdo lloj tjeter filmimi dinamik ne terren.

Categories: , , SKU: CM0001

Description

Kamere me cilesi te larte video e cila eshte shume pershtatshme per udhetime ne natyre dhe per cdo lloj tjeter filmimi dinamik ne terren.

 • Cilesi 4K Ultra HD e regjistrimit te videos dhe shkrepjes dinamike.
 • 14 MP (Megapixel) me sensor imazhi Panasonic
 • Ne paketim perfshihet pulti i komandimit i cili mund te kontrolloje deri ne 3m distance
 • Ekran LCD 2″ (inch) Touch Preview Screen.
 •  Kendi i gjere i filmimit, 170 grade ju mundeson fiksimin e videos/fotos tuaj me natyrale.
 •  Filmim me xhirime te shpejta (Time-Lapse video)
 •  Shume e holle dhe praktike per tu mare me vete kudo dhe ne cdo kohe
 •  Nderlidhje e thjeshte e perdoruesit.
 •  Mund te jete rezistente ndaj 3 faktoreve: rezistente ndaj ujit, rezistente ndaj reres dhe tronditjeve qe mund te pesoje.
 •  Wifi mundeson shperndarjen e materialeve foto/video ne Tablet ose Smartphone.
 •  Funksion regjistrimi Loop Recording
 •  E pershtatshme ne pjesen me te madhe te aksesoreve meshtetese.
 •  E pershtatur sipas CE, Kualiteteve Europiane.