Sale!

Karikues me Wireless & Powerbank

L2.890 L2.490

  • Karikues me Wireless, Powerbank Konfulon
  • I Pershtatshem per: Smartphone, ipads, tablet, mp3 / mp4 dhe pajisje të tjera dixhitale
  • Kapaciteti i baterisë: 10000mAh
  • Drite LED
  • Funksion i kursimit te energjise elektrike
Categories: , , SKU: KON01