Sale!

MP3 Makine me Bluetooth G7

L1.490 L990

  • MP3 makine me bluetooth G7. shume praktik
  • Porte usb.
  • Opsion per kryerjen e telefonatave dhe vendosjen e muzikes qe deshironi
  • Karte micro SD .
  • Fishe AUX-i .