Karikues / MP3 Baseus

L2.200

Karikues / MP3 Baseus

  • Bluetooth: V4.2
  • Frekuenca e transmetimit: 87,5-108MHZ
  • Distanca me Bluetooth: <= 10m
  • Portet: 2x USB, karte TF / micro SD
  • Formati audio: MP3 / WMA / WAV / FLAC
  • Madhësia: 7 x 4,8 x 3 cm
  • Pesha: 33 g
  • Përputhshmëria: iOS / Android
  • Kapaciteti i diskut / kartës TF: <= 32G
Categories: , , SKU: PD0023

Description

Karikues / MP3 Baseus

Transmetim i qëndrueshëm Bluetooth 5.0: Teknologjia Bluetooth 5.0 siguron distancë transmetimi më të gjatë dhe më të qëndrueshme
Dalja me tre porta: Porta të dyfishta USB dhe një portë Type-C
Dalje me tre porta për karikimin e tre pajisjeve të ndryshme
Mbështet protokollet kryesore të ngarkimit të shpejtë si SCP, FCP, PPS, PD3.0, QC3.0 / QC4.0MTK PE +, etj
Thirrje pa duar me një prekje: mikrofon i integruar HD, një prekje për t’iu përgjigjur thirrjeve hyrëse, për të refuzuar, mbyllur telefonin dhe ri-telefonimin e fundit
Luajtja e muzikës mbështetet nga një disk i jashtëm / karta TF Karikues / MP3 Baseus